sâmbătă, 9 iulie 2011

Prieteni

Ma gandesc la un concurs,prieteni virtuali contra cei imaginari..oare cine ar castiga??
Stiu,cei virtuali sunt virtuali,iar cei reali,rai sau buni sunt langa tine.Dar daca as pune 10 intrebari cine ar raspunde corect???
Nu stiu de ce ,dar tare cred ca cei virtuali.
Sau..poate stiu :))

4 comentarii:

  1. Stiu ca e comentariu off-topic, dar daca tii intradevar la cineva, ar trebui sa ii zici. Bine, nu te repezi ca inecata, ca da, se sperie si fuge doi ani. :)) Fii subtila, misterioasa caci God dammit, esti fata. Good luck.

    RăspundețiȘtergere
  2. subiect foarte bine pus... ia găseşte tu cele 10 întrebări şi să le aplicăm, să vedem dacă cei din blogosferă ştiu mai multe decât cei din exteriorul ei, dar din interiorul nostru...
    hm, mai e şi un alt aspect: câţi dintre prietenii reali ne citesc blogul? puţini. câţi necunoscuţi? mulţi...
    tare, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. despresufletulmeu ................eu am dat pasa,acuma vreti sa fac si jocul?? :)))
    da,o sa pun intrebarile,dar puteti pune si voi daca va trece vreuna prin cap sau suflet( ca se pare ca nu prea gandesc la fel astea doua :))
    Adevarat,nu cred ca prietenii reali ne citesc blogul,adica poate l-ar citi daca ar stii de existenta lui,dar noi vrem asta?
    De la cei de langa tine nu iti vine sa le zici..citeste-mi blogul si zi-mi parerea ta decat daca ai valente de scriitor si faci sondaj,daca scrii doar ptr tine ..ai vrea ca cei care sustin ca tin la tine sa intuiasca asta si sa-ti zica..hai,in mod sigur ai un blog,ia sa vad ce scrii .
    Intr-adevar..greu cu astea,putem medita si dezbate ani pe tema asta ,asa ca hai sa o facem mai distractiva si sa punem intrebari :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrush .....:)))) mda,touche,pussy cat :)))
    El ca el,dar eu daca as zice asta m-as speria atat de tare incat as fugi instant si mi-as acoperi si urmele :)))))))))

    RăspundețiȘtergere