vineri, 23 septembrie 2011

Primul gand .........

Am primit un mail cu un concurs,in fine,nu concursul ma interesa ci tema..."sa zic prima chestie la care ma gandesc ",as fi comentat eu pe acolo,dar cum trebe sa fi destepr s-o faci si eu nu-s,scriu pe blog :)
Asa ca,sa zic primul lucru care-mi trece acuma prin cap,usoor,nu de alta dar e singurul...sex.Da,sex,ca-s deja singura de mult si ar fi cazul.Problema..persoana,vreau neaparat un dusman,ca prietenii s-au oferit toti :)))
Asa ca trebe neaparat sa fie dusman,dar nu prea stiu sa am,poate unul care ma enerveaza mult,cineva pe care l-as bate in locde salut?? Hmmm,grea problema :))))
Si ,oare,de ce se ofera asa repede prietenii?/ Nici n-am stiut pana acum ce prieteni generosi si altruiti am :)))))

Pacat ca nu le am cu concursurile,cred ca l-as fi castigat :))))

5 comentarii:

 1. Erata.....destept si altruisti ,ca m-am grabit ca vaca la inec sa dau drumul la text,ce previzualizari si figuri..n-are timp o superficiala ca mine,iar acu nu mai pot intra in text sa repar :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. daca nu esti majora e problematic si pentru dusmani. prietenii stau mai relaxati, ca se poate invoca "intelegere mutuala".

  RăspundețiȘtergere
 3. majora nu voi fi,minora n-am fost...sunt la o varsta la care nu faptul ca faci sex e imoral si inuman ci daca nu faci :)))
  esti ciudatel,elfule ,dar cred ca asta stii si singur ca doar n-am ales eu porecla :))
  multumesc de vizita.

  RăspundețiȘtergere
 4. ciudatel :) m-ai amuzat
  asa suntem noi varsatorii ;)

  RăspundețiȘtergere