luni, 13 august 2012

Sa ma laud ca am de ce :)))))

Oferta Retezat! o urcare simpla,pentru pensionari si copii,maxim 3 ore ...asa a inceput totul,cu o mica-mare minciunica :)))) Cumparat cort usor,ca de,Retezatul l-am mai facut prin adolescenta,chiar usor stiam ca nu e,saci de dormit,conserve si la drum.Prima zi...grea,eu nu merg nici pana la colt fara masina,dar na,dat suflul si rezistat.
Mandra tare de copil care a rezistat,asta pana seara cand s-a bagat imbracat in lac sa-i testeze temperatura si haine de schimb ioc :)).
A doua zi...cosmar,ce urcat frate pe creste? nuuu,pe horn ,ca-i mai rapid si uite asa da-i prin bolovani cu rucsacoiul in spate de mai greu imi era sa ma tin de piatra sa nu cad pe spate.Dar nu conteaza,ajungem in varf,euforie,ranjet cat casa,bucurie ,poze si  VICTORIE.
da,da,dar ce facem sus ,ca nu putem ramane,mai ales cu norii cat casa .
Tot pe horn ca-i mai rapid.
Ma sperie pana si amintirea,n-am crezut ca ajung intreaga in veci si daca anul asta se poarta fundul plat m-am scos,ca numa pe el am coborat :)
Am mers si singura prin padure ca copii au si energie si inconstienta cat incape,asa ca de frica ploii ei s-au tot dus,uite marcajul...fugi.
Curajoasa nu-s si deja imi inchipuiam o intalnire de gradul 3 dar cu ursul.
Am scapat cu bine,sincer nu stiu cum de am ajuns ,am pernute ca pisica pe fiecare deget si cum nu mai pot sa merg de durere de picioare,iaca scriu :)))
Concluzia: mandra tare de baietelul meu care rivalizeaza lejer cu capra neagra (eu stiam ca-s oaie neagra ) :)))))
pun si poze ca lauda e maaaaare :)

4 comentarii:

  1. mi-a placut aventura voastra, eu sunt genul care as urca pe munte pana simt ca nu mai am suflu, imi place senzatia aia foarte tare (desi nu e nimic placut in ea, haha)

    sa inteleg ca ai fost doar tu si copii?? in cazul asta esti foarte curajoasa, eu nu cred ca as fi putut sa fac asta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns de 2 zile acasa si suflu tot nu am :))))))
    Nuuu,a fost excursie organizata,dar la intoarcere se pare ca fiecare a fost pe cont propriu si am ajuns la destinatie fiecare in functie de posibilitati,asa am ajuns eu singura sa cutreier muntii :))),asa ca ninci curaj :))

    RăspundețiȘtergere
  3. omg!!! ești mare!!! eu chiar credeam că ești un copil :)))
    da, da, știu...berbecii sunt niște copii enervanți toată viața... :D

    P.S. ar trebui să scrii mai des, m-a distrat maxim postarea asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,uneori ma dau mare,ca deh,sunt berbec,dar numa ma dau...ca nu-s :))))))

    RăspundețiȘtergere