miercuri, 15 decembrie 2010

Cum poate sa doara chiar dorinta ta .....

E noaptea de Craciun ,acum 3 ani.....e cald,e bine,fratele meu face pomul si totusi in mine urla nefericirea Cumva,simt ,imi simt durerea,o senzatie cumplita ca pot muri maine si nu stiu ce e fericirea .
Am inventat motive si am fugit,muzica data la maxim in masina nu puteau sa-mi opreasca lacrimile ,care nu curgeau,tasneau ,ca erau prea multe,iar masina a pornit singura spre cimitir.Mi-e teama noaptea de morminte,dar atunci nu mi-a fost si culmea...i-am gasit chiar si mormantul.....
Aveam atatea de zis,aveam atatea ganduri contradictorii.....daca atat de mult l-am iubit de ce nu mi-am dat seama cat a fost in viata?de ce nu i-am multumit macar ?de ce nu m-am bucurat niciodata de gesturile lui,de florile lui,de ce le-as fi vrut...dar de la altul???...fiindca,nu l-am iubit feminin,ci amical.
Un milion de intrebari ,ganduri in avalansa ,regrete,reprosuri....durere.Atata durere incat totul urla in mine si culmea ..nu puteam scoate nici un sunet.Apoi liniste si dintr-o data am realizat ca nu plangeam dupa el...ci dupa mine ...nu vroiam sa mor asa,nu vroiam sa mor ca el.
Nu a fost resemnare si abandon in fata durerii ci inceputul luptei pentru viata mea .
Vroiam sa traiesc,sa iubesc.....in mod inconstient am inceput sa urlu ca-l vreau pe X inapoi ........e treaba lui cum face asta,e dator sa faca asta, sa-l aduca inapoi.Doar o dragoste mult mai mare ma putea salva ,fiindca asta vroiam,sa ma indragostesc cumplit,sa iubesc si sa fiu iubita ,.imi doream cu disperare  ceva ce tinusem blocat pana acum.

Dar oare de ce X?? de ce dupa atatia ani,asta imi doream cel mai tare cand simteam ca vreau sa iubesc?
Si de ce....consideram ca e de datoria lui sa-l aduca inapoi?ca trebuia sa-si repare greseala?.....????

Trebuia sa moara un om ca sa-mi dau eu seama ca vreau sa iubesc ?Oare doar murind unii se pot trezi altii la viata?Sau poate vedem cat de scurta si imprevizibila e viata.,.ne ferim vesnic de durere,de iubire,de ce? ca tot putem muri. si nici macar nu am iubit,doar ne-am ferit.
Si culmea,atata ne-am ferit pana ne-am inchis complet intr-un bol de sticla,care nu te poate feri chiar de nefericire.Ajungi tot la durere,dar singur ,in bolul de sticla si simti ca te sufoci .....

Asta a fost dorinta mea de Craciun ,dar abia acum mi-am dat seama ca a fost Dorinta sa iubesc,sa fiu iubita.

Oare dorintele se implinesc? Intotdeauna am stiut ca da.... :)))
Da,a fost multa durere si lacrimi de-am inundat Sahara...dar e tare bine sa fi indragostit :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu